Ποιοί είμαστε

Η  ΤΟΥΛΙΠΑ  ιδρύθηκε το 1988, ωστόσο, η ιστορία της ανατρέχει στο 1985, όταν στήθηκε στη Χίο η επιχείρηση ΜΑΝΤΙΚΑΣ με αντικείμενο ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ όπου και γεννιέται η ιδέα της παραγωγής.

Η ΤΟΥΛΙΠΑ ξεκίνησε να λειτουργεί σε ενοικιαζόμενο χώρο 200m² το 1989 για παραγωγή και αποθήκευση των προϊόντων της.  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται προς το παρόν με χαρτικά για καταστήματα λιανικής(Χαρτοπετσέτα, Χαρτιά Υγείας) καθώς και με επαγγελματικά κουζίνας για επαγγελματίες, ενώ απασχολεί 4 άτομα.

Το πάθος για δημιουργία και η όρεξη για δουλειά δίνουν ώθηση στην αρχική ιδέα ώστε 3 χρόνια αργότερα η ΤΟΥΛΙΠΑ να επεκταθεί και να μεταφερθεί και στο Κορωπί Αττικής. Με την ενέργεια  αυτή η ΤΟΥΛΙΠΑ γίνεται γνωστή στα περισσότερα μέρη της Ελλάδος.

Το 1995 αποφασίσθηκε η διακοπή της λειτουργίας στην Αττική διότι ήταν δύσκολη η παράλληλη λειτουργία και προτιμήθηκε η γενέτειρα της, ΧΙΟΣ.

Ταυτόχρονα σχεδιάζεται η επέκταση και αναβάθμιση όλων των τομέων της επιχείρησης που υλοποιείται έως το 1997 και ακολουθεί μια ραγδαίως αυξητική πορεία ανόδου που μας υποχρεώνει να μεταστεγαστούμε σε μεγαλύτερο χώρο 1000m².

Τότε θέσαμε στόχο εκτός από της συνεχείς αναβαθμίσεις του εξοπλισμού να αποκτήσουμε και τους δικούς μας ιδιόκτητους χώρους εγκατάστασης.

Το 2006 η ΤΟΥΛΙΠΑ εγκαταστάθηκε  στον νέο της ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή ΒΑΛΑΝΑ ΒΑΓΙΑ και συνεχίζει την σταθερή πορεία της έως σήμερα. Έχει φθάσει να απασχολεί 7 άτομα προσωπικό, τα περισσότερα από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας της.

Copyright ΤΟΥΛΙΠΑ - Κατασκευή ιστοσελίδας απο την Chiosstartup